Announcement

Collapse
No announcement yet.

send ascii to pc

Collapse
X
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts


  • #16
    Originally posted by kewakl View Post
    I hope that that feeling passes.
    Others may not have done much serial-ASCII from CLICK --- or are too busy with their own project load to be able to contribute.
    Usually people don't just respond with a "Don't know how to ..." as it is not really helpful.
    OP may have been referring to his workplace, not this forum.

    Comment



    • #17
      Hey after reading my post When I said no one here is much help I was referring to my work place not the forum. Hope everyone notes that I was referring to my work group here not any help this place is great.

      Comment



      • #18
        Ahh, the English language inserts foot into mouth again.
        What is the definition of 'here?'

        Comment



        • #19
          Originally posted by kewakl View Post
          Ahh, the English language inserts foot into mouth again.
          What is the definition of 'here?'
          What do you expect from a language cobbled together with bits and pieces of 10 other languages, assembled by folks who didn't have good enough sense to stay home?

          Comment



          • #20
            Originally posted by kewakl View Post
            Ahh, the English language inserts foot into mouth again.
            What is the definition of 'here?'
            Bill: It depends on what "is" is.

            Comment



            • #21
              Originally posted by kewakl View Post
              I tried to post a pic to your chat.. forum cr@pped put on me again. smh
              maybe later i'll post the ascii art of the instructions.

              [edit] r
              This happens every time I try to post an image to the forum. The site becomes inaccessible to me for 3-5 minutes. I wish they would sort that out.

              Comment



              • #22
                Originally posted by Orion HE View Post

                This happens every time I try to post an image to the forum. The site becomes inaccessible to me for 3-5 minutes. I wish they would sort that out.
                They did, then they unsorted it again.

                Comment

                Working...
                X