Announcement

Collapse
No announcement yet.

3.2.4.1 printing

Collapse
X
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts


  • 3.2.4.1 printing

    will not print when Ethenet/Ip Adaptors & Devices is checked.


  • #2
    Can you attach a simple program example that demonstrates the issue? I added an EtherNet/IP adapter(s) and able to print without issue.
    Click image for larger version  Name:	image_3402.jpg Views:	1 Size:	78.2 KB ID:	116841
    **Update** Can you also provide screenshots of your Print Window settings for each tab?
    Last edited by P3K_ADC_Eng; 08-02-2018, 02:35 PM.
    If you have an urgent issue, please contact AutomationDirect's Technical Support team.

    AutomationDirect.com Technical Support: 1(800) 633-0405 or (770) 844-4200 Email Tech Support

    Comment



    • #3
      print.zip Click image for larger version  Name:	first tab.png Views:	1 Size:	175.5 KB ID:	116844Click image for larger version  Name:	2nd tab.png Views:	1 Size:	162.2 KB ID:	116845 it does nothing when i click on any button but only with ethernet ip & devices checked. im running win 7 32bit
      Last edited by quaizywabbit; 08-02-2018, 04:30 PM. Reason: added screenshots and adpro zip

      Comment



      • #4
        Thanks for the example. I am able to reproduce here on my end using 3.2.4.1. I am submitting a trouble ticket with our QA team.

        Sorry for any inconvenience this is is causing. If we find a work around I will let you know.
        If you have an urgent issue, please contact AutomationDirect's Technical Support team.

        AutomationDirect.com Technical Support: 1(800) 633-0405 or (770) 844-4200 Email Tech Support

        Comment



        • #5
          thanks!

          Comment

          Working...
          X