Announcement

Collapse
No announcement yet.

Forum is still taking 5 minute breaks

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • kewakl
    replied
    and another at about 5:15 while attempting to respond to the same post from phone.

    Leave a comment:


  • kewakl
    replied
    Forum took another break about 4:20 P.M. today while I was attempting to respond to garry

    [edit:spelling]
    Last edited by kewakl; 09-04-2019, 04:14 AM.

    Leave a comment:


  • kewakl
    replied
    Bernie, I really do not know.
    It has happened at work and at home. I don't think that we use the same ISP - however ISPs can operate under different names for different reasons (corporate/residential)
    If memory serves, I have had this issue on the cellphone data(not just wifi.) Ignore this line

    I just checked older posts, it seems that I could use cell data to get access to the forum.
    Related issues go back to at least 2016 -- on and off.

    I am not the only member who has experienced this issue. 1 2 3
    Last edited by kewakl; 08-30-2019, 04:54 AM.

    Leave a comment:


  • bcarlton
    replied
    Could it be site cache storage by your ISP?

    Leave a comment:


  • kewakl
    replied
    Thanks. Lost some edits to a post this A.M.

    Leave a comment:


  • Loren
    replied
    I'll take a look this afternoon. Thanks

    Leave a comment:


  • kewakl
    started a topic Forum is still taking 5 minute breaks

    Forum is still taking 5 minute breaks

    and 10 characters to appease the forum overlords
Working...
X